26 mars 2008

Beundrare?














Detta är utsikten idag från min balkong. Någon har trampat in detta lilla meddelande precis under min balkong. Tror ni det är till mig? Wooho! Undrar vem i så fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

JA det tror jag. Vad kul!

Anonym sa...

coolt det där ju, nån form av dektektivinsats måste nu till Cat!

frågor som följer;
Hur många har balkongen åt det hållet?

Hur många av dessa skulle kunna vara i målgruppen för meddelandet med tanke på hur det är skrivet? Ingen 30+ skulle väl få för sig att skriva så där i snön.

Den som skrivit det är a) blyg och inte vill visa sig eller b) förväntar sig att mottagaren av meddelandet ska förstå vem det är ifrån. Sååå enligt Sherlock Holmes här så borde du kunna räkna ut vem det är ifrån OM det är riktat till dig! =)

catrine sa...

Haha! Du är dig lik Mike. Tänker på alla "tre-frågor-lekar" vi ägnat åt oss...
Angående din analys blir jag först och främst bestört när jag inser att nej, ingen 30+ skulle skriva sådär. Attans ;)

Hmm, bara jag och en som till som har balkonger (en kille, som säkert skulle kunna ha en brud efter sig som skulle kunna skriva så), men väldigt många med fönster däråt. I alla fall 2 lght x 4 våningar just i blickfånget...Känner bara två som bor i någon av dem, och de är bägge två killar. Bor dessutom i ett studenthus, typ, så alla är ju unga. Mitt i city, vilket gör det till en vanlig passageväg hem från krogen etc...Sååå med andra ord är det inte alls särskilt lätt att lista ut.

Det tråkiga i kråksången är att det med största sannolikhet inte alls är riktat till mig :(