03 april 2007

home sweet home

efter en lång härlig helg i göteborg och efter ett långt (!) blogguppehåll kan jag meddela följande:

- jag är supertäppt i näsan och ögonen gör ont. allergi mot katt, allergi mot pollen eller bebissmitta från dagens "spotta-varann-i-ansiktet-lek" med bebis?
- solen har skinit på oss i götet hela tiden! dock lite blåsigt när vi gick havspromenad, men i lä på en uteservering var det ju perfekt! tack för det.
- tjejkvällen i lördags var en enda stor sovorgie, där vi liksom turades om att sova när vi låg kors och tvärs i soffan. men det är ju ett supergott betyg på kompisskalan - väldigt avslappnat. i love you so much. tro dock inte att det var det minsta tråkigt.
- jobbigt att det är väldigt lätt att gå upp ett par icke-trivsel-kilon men relativt svårt att gå ner dem igen. men hamburgare plus x antal öl får vara värt det.
- helgens kändisspan var david lega. googla honom om ni tvekar, så får ni se. helt klart en kändis. cool sådan dessutom.
- kuba-tanten var på bild i tidningen på tåget, vad den nu heter. med kuba-tanten menar jag en tant som sitter väldigt stereotypt på en gata i havanna med en fet cigarr i munnen och ena beten uppfläkt lite halvporrigt. kul att hon såg exakt likadan ut på vår bild som på bilden i tidningen. hon har verkligen övat posen.
- nu hemma i småland igen. härligt!
- imorgon ska jag kirra transan-biljetter (transsibiriska järnvägstågbiljetter) och det ska bli ordning på bloggandet. på tal om bloggande - grattis engla som vann resa till NY. fan vad nice!

Inga kommentarer: